Dolci e dessert

Ananas me luleshtrydhe dhe akullore

Valutazione attuale: 5 / 5

Stella attivaStella attivaStella attivaStella attivaStella attiva
 

Ananas me luleshtrydhe dhe akullore italiano

Portata Difficolta Persone Tempo Vino
Embelsirat Thjeshte x 1 5 min -
  • Kaush per akullore
  • Ananas i prere me kubeta
  • Luleshtrydhe
  • Akullore me gusto vanilie
  • Sheqer pluhur
  • Toping me çokollate, luleshtrydhe
Kaush per akullore