Antipasti di mare

Karkaleca me avull, dhe zarzavate te sezonit me tartuf.

Valutazione attuale: 5 / 5

Stella attivaStella attivaStella attivaStella attivaStella attiva
 

Gamberi e tartuffo scorzone  

Karkaleca me avull, dhe zarzavate te sezonit dhe tartuf.

pjate e fresket vere me parfum delikat.

ideale me Vermentino