Antipasti di mare

Cappon Magro me salse jeshile

Valutazione attuale: 4 / 5

Stella attivaStella attivaStella attivaStella attivaStella inattiva
 

Cappon Magro me salse jeshile  

Per salsen Jeshile:

Kalojini te gjith ingrendientet ne mixer

  • te kuqe veze
  • 8 ullij jeshil spanjoll
  • tufe mardanoz
  • tule buke e lagur me uthhull  
  • açuge te pastruara nga kripa
  • hurdha te vogla
  • kaperi pa kripe
  • stika pishe
  • gote me vaj ulliri
  • kripe   

 

Siper nje salse me mardanoz, açuge dhe stika hedhim, skampi dhe kepurdha turshi per zbukurim

 

 

Nje recete antike Ligure. Urime... nga Tosi